Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
9:41 | 10.10.2014

Syksyinen naudanliha ragu

Lisää omaan keittokirjaan
Arla Keittiö on lisännyt 121 reseptiä
Arla Keittiö

Pitkään hadutettu ja rakkaudella valmistettu ragu lämmittää syysiltoina. Kauneudestaan ragua on turha kehua, mutta maku vie mennessään.

Neljälle
30 min + haudutus 6-8 h + 30 min
Helppo

Syksyinen naudanliha ragu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg
luullista naudan lihaa, esim. rintaa, kylkeä tai potkaa
4
porkkanaa
1
pieni palsternakka
2
sipulia
1
dl
kalamataoliiveja
1
rasia
kirsikkatomaatteja
1
dl
valkoviiniä
2
oksaa rosmariinia
reilusti tuoretta timjamia
1
prk
Arla Lempi Crème fraîche 28%
Tarjoiluun:
tuorepastaa
parmesaania
yrttejä

Vaiheet

1. Pyydä lihakauppiasta laittamaan luullinen liha muutamaan osaan, esimerkiksi neljään.

2. Kuori porkkanat, palsternakka ja sipulit. Pilko kasvikset karkeiksi paloiksi. Pese kirsikkatomaatit ja valuta oliiveista neste.

3. Ruskista isossa padassa liha, sipulit ja juurekset. Lisää viini, oliivit ja kirsikkatomaatit. Lisää sen verran vettä, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Tipauta yrtit mukaan pataan ja mausta suolalla. Hauduta yön yli uunissa 100 asteessa.

4. Nostele lihat padasta. Siivilöi liemi talteen. Irrottele lihat luista ja revi liha pieneksi. Nosta lihat takaisin pataan, lisää liemi ja créme fraîche. Keitä liemi kasaan niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät.

5. Keitä tuorepasta, valuta ja sekoita raguuhun. Annostele lautasille, viimeistele yrtin oksilla ja parmesaanilla.

Syksyinen naudanliha ragu

Ainesosat

Vaiheet

Syksyinen naudanliha ragu

Ainesosat

Vaiheet

naudan liha
Arla
ragu

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Suppispasteijat

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini