klo 17:13 | 26.4.2016

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TALKOOVÄEN LIHAKEITTO 10:LLE (pitää nälän loitolla)
Ainekset
800g sianlihaa annospaloiksi leikattuina
2½
l
lihalientä
2
dl
kokonaisia ohrasuurimoita
3
sipulia + kokonaisia maustepippureita
1
kg
kasviksia (porkkanaa,purjoa,selleriä,kaalia,palsternakkaa....)
1
dl
hienonettua tillia
1
dl
ruohosipuli silppua + suolaa
Työvaiheet
RUSKISTA ANNOSPALOIKSI LEIKATTU SIANLIHA PAISTINAPNNULLA PIENISSÄ ERISSÄ. HIENONNA SIPULIT JA SUIKALOI KAIKKI KASVIKSET. SEKOITA KIEHUVAAN LIHALIEMEN JOUKKOON RUSKISTETTU LIHA, OHRASUURIMOT JA MAUSTEET.
ANNA KEITON KIEHUA HILJAKSEEN POREILLE NOIN TUNNIN. JOS KEITTO TUNTUU LIIAN SAKEALLE, LISÄÄ LIHALIENTÄ. TARKISTA MAKU JA SEKOITA LOPUKSI HIENONNETTU TILLI JA RUOHOSIPULI.