Risto V on lisännyt 30 reseptiä.
Linkitetty 4 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täydelliset ribsit (HK:n grilliopas)

Työvaiheet

Laita ribsien lisäksi reunalliseen uunivuokaan 6 dl vettä, 1 dl valmistamaasi barbeque -kastiketta (Lihantaitajien BBQ -kastike) ja 2 tl suolaa. (Itse kypsennän ribsit höyryuunissa).

Aseta vuoan päälle folio ja laita se 150 asteiseen uuniin kolmeksi tunniksi tai kunnes liha irtoaa luusta.

Ota ribsit pois liemestä ja anna jäähtyä hetki. Sivele jäähtyneiden ribsien päälle rypsiöljyä. Laita ribsit kuumaan grilliin ja grillaa niihin kaunis, rapea pinta. Valele barbeque -kastiketta ribsien molemmin puolin ja grillaa vielä minuutti per puoli.

Älä grillaa liian kauan, koska muuten sokeri palaa pintaan.
Ota ribsit pois grillistä ja sivele vielä kastiketta päälle.
TArjoile ribsit heti. Kata loput kastikkeet pöytään dipattavaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla