Herkullinen tomaatti-juustopiirakka maistuu kesällä, kun tomaatit ovat parhaimmillaan.
Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.
Tomaatti-vuohenjuustopiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Nypi kulhossa sekaisin margariini, vehnäjauho ja juustoraaste. Lisää vesi ja sekoita.
- Tee taikinasta pallo ja laita jääkaappiin vetäytymään noin 15-30 minuutiksi.
- Viipaloi tomaatit ja vuohenjuusto. Pilko basilikanlehdet hieman pienemmiksi.
- Painele taikina halkaisijaltaan noin 25-senttiseen piirakkavuokaan.
- Levitä piirakkapohjlle lomittain tomaatit, vuohenjuusto ja basilika. Ripottele pinnalle mustapippuria.
- Sekoita kerma, munat, suola ja mustapippuri ja kaada piirakan päälle. Viimeistele juustoraasteella.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia.