Käyttäjä174 on lisännyt 5 reseptiä.
Linkitetty 7 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tonnikala-makaroonivuoka

Työvaiheet

Juustoinen tonnikala-pastavuoka

1 paprika

n. 5-6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja

1-2 tl öljyä

3 prk tonnikalaa

250 g tummaa makaronia (raakana mitattu)

1 prk valio 3 juuston ruokakermaa (myös tavallinen ruokakerma käy)

1 prk tomaattipyrettä

½ prk creme bonjour cuisine valkosipuli-yrtti ruoanlaittofraichea

1 kalaliemikuutio (+ 1 makaronien keitinveteen)

(mausteita maun mukaan)

n. 60 g juustoraastetta

1. Silppua paprika ja aurinkokuivatut tomaatit.

2. Pehmennä paprikasilppua öljytilkassa paistinpannulla.

3. Keitä pasta puolikypsäksi. Voit maustaa keitinveden halutessasi kalaliemikuutiolla.

4. Valuta makaroneista vesi ja laita kattilaan sen jälkeen 3 juuston ruokakerma, tomaattipyre, ruoanlaittofraiche ja murennettu kalaliemikuutio. Sekoittele, jotta liemikuutio liukenee ruokaan.

5. Lisää valutetut tonnikalat, paprikasilppu ja aurinkokuivatut tomaatit joukkoon ja sekoita. Lisää halutessasi mausteita.

6. Voitele uunivuoka ja kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraastetta pinnalle. Anna mehevöityä 175-asteisessa uunissa noin puoli tuntia eli sen verran, että juusto saa väriä pintaan.

7. Tarjoile salaatin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla