Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 3 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tryffeli perunasose

Ainekset

1 kg jauhoisia perunoita esim Van Gogh/Rosamunda
4,5
dl
vettä
1
tl
suolaa
2
rkl
tryffeliöljyä + loraus kermaa
1,5
dl
perunoiden keitinlietä + suolaa

Työvaiheet

Kuori perunat. Paloittele ne lohkoiksi. Keitä suolassa maustetussa vedessä kypsiksi. Säästä keitinvesi. Survo perunat sähkövatkaimella. Lisää tryffeliöljy. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää kerma ja 1,5 dl perunoiden keitinlientä joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja tryffeliöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla