Tässäpä ateriaehdotus tuhtiin nälkään.
Kuha on suomalaisten ammattikalastajien tärkeimpiä saalislajeja ja loistava ruokakala. Kuha onkin ollut viime aikoina yksi kalatiskien arvokkaimmista kotimaisista kalalajeista. Lue lisää: http://wwf.fi/kalaopas
Tuplapaneroitu kuha ja parmesankastike
Ainekset
Työvaiheet
Tee kastike ensin. Kuumenna kalaliemi ja dijon-sinappi. Lisää halutessasi loraus valkoviiniä. Sekoita joukkoon kerma ja anna poreilla hetki hiljalleen, jotta kastike hieman sakenee. Sekoita lopuksi joukkoon valkopippuri ja raastettua parmesania maun mukaan. Tarkista suola.
Leikkaa ruodoton kalafile parin sentin levysiksi paloiksi. Tee tuplapanerointilinjasto. Käännä kalapalat ensin vehnäjauho-suola-seoksessa, seuraavaksi kananmunassa ja lopuksi kääntele kalapalat hapankorppumuru- parmesanseoksessa. Leivitteen määrät ovat viittellisiä, sillä kosteaan kalaan tarttuu enemmän leivitettä kuin kuivempaan fileeseen.
Paista paneroidut kalapalat ja tarjoile kastikeen ja lohkoperunoiden kanssa.
Reseptissä ei lue dijonia, mutta ohjeissa lukee??