Vesa Hartikainen on lisännyt 52 reseptiä.
Linkitetty 5 keittokirjaan.

4 kpl uuniperunaa
1 tl rypsiöljyä

LOHITÄYTE

200 g (1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
300 g kypsää kirjolohta tai savulohta
1 rkl piparjuuritahnaa
1 kpl suolakurkku
1 kpl punasipuli
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uuniperunat lohi-piparjuuritäytteellä

Työvaiheet

Säädä uuni 200 asteeseen. Pese perunat. Hiero niiden pintaan öljyä ja pistele kuoreen reikiä haarukalla. Kypsennä uunissa noin 60 minuuttia. Tarkista kypsyys haarukalla.

Valmista täyte perunoiden kypsyessä. Sekoita tuorejuusto kulhossa notkeaksi. Hienonna lohi haarukalla ja sekoita tuorejuustoon. Mausta piparjuuritahnalla.

Kuutioi suolakurkku. Kuori ja silppua punasipuli. Lisää kurkku ja sipuli lohitahnaan. Mausta suolalla

Tee viillot perunoihin. Purista perunoita hieman, jotta viillot aukeavat. Lusikoi päälle lohitäytettä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla