Rahkaräiskäleet eivät hilloa kaipaa, sillä taikinaan on upotettu purkillinen mangososetta.
Rahkaräiskäleet
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita kaikki räiskäleainekset tasaiseksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
- Paista lettupannussa pieniä räiskäleitä molemmin puolin. Siivilöi päälle tomusokeria.
- Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Halkaise ja paloittele mango. Sekoita rahkan joukkoon sokerit. Tarjoa hedelmät ja vaniljarahka räiskäleiden kanssa.
Varmaan aivan ihania kun taikinassa olevasta rahkasta saa proteiinia.
Voiko tuon mangososeen tilalla käyttää kotimaisia marjoja tai omenasosetta?
Minulle kun on kovin tärkeää tuo kotimaisten tuotteiden käyttö.
Kannattaisiko veden tilalla käyttää vichyä tai muuta kuplivaa, koska silloin taikinasta voisi tulla entistäkin kuohkeampi.
Ihania ohjeita teillä ja herkullisia kuvia, onneksi ne eivät lihota :-)
Aion kokeilla ja tarjota vieraillekkin, kiitos!
Osan vehnäjauhoista voisi varmaan korvata speltti-, graham-, ruis-, tai ohrajauhoilla. Näin niistä tulisi vielä terveellisiäkin. Ja varmasti maistuu myös vieraillekin.
Suosittelen tekemään kaurajauhoista.
Minä korvaan osan vehnäjauhoista pikakaura hiutaleilla. Ja välillä omenasosetta ja vanilijasokeria jos ei halua mangoa käyttää.