Sunnuntailounas on lisännyt 14 reseptiä.
Linkitetty 41 keittokirjaan.

Syksyisen sienimetsän sadosta saa todella hyvän suppilovahveropastan. Valkoviini antaa pastalle hyvän vivahteen.

1. Keitä spagetti pakkausohjeen mukaisesti.
2. Laita kuivatut sienet vedellä täytettyyn astiaan (tämä ei ole tarpeellista, jos käytät tuoreita sieniä).
3. Viipaloi valkosipuli, hienonna sipuli ja persilja.
4. Laita wok-pannulle 2 rkl oliiviöljyä ja paista valkosipulin viipaleita hetki. Ota ne hetkeksi syrjään.
5. Lisää pannulle sienet ja paista niin kauan, että neste on niistä haihtunut.
6. Kaada joukkoon loput oliiviöljystä sekä sipulisilppu. Ruskista muutama minuutti.
7. Lisää valkoviini sekä persiljasilppu. Keitä viini lähes kokoon. Mausta suolalla ja jauha joukkoon mustapippuria.
8. Sekoita sienten joukkoon spagetti sekä paistetut valkosipulit.
9. Annostele lautaselle ja ripottele päälle parmesanjuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
2
Valmistusaika
40
Vaikeustaso
Kohtalainen

Valkoviinillä höystetty suppilovahveropasta

Ainekset

250-300
g
spagettia
4
rkl
oliiviöljyä
1/2
l
suppilovahveroita
1
kpl
valkosipulinkynsi
1
kpl
sipuli
3
rkl
valkoviiniä
1/2-1
dl
persiljasilppua
suolaa
mustapippuria
parmesanjuustoa
Sisältö jatkuu mainoksen alla