Syksyisen sienimetsän sadosta saa todella hyvän suppilovahveropastan. Valkoviini antaa pastalle hyvän vivahteen.
1. Keitä spagetti pakkausohjeen mukaisesti.
2. Laita kuivatut sienet vedellä täytettyyn astiaan (tämä ei ole tarpeellista, jos käytät tuoreita sieniä).
3. Viipaloi valkosipuli, hienonna sipuli ja persilja.
4. Laita wok-pannulle 2 rkl oliiviöljyä ja paista valkosipulin viipaleita hetki. Ota ne hetkeksi syrjään.
5. Lisää pannulle sienet ja paista niin kauan, että neste on niistä haihtunut.
6. Kaada joukkoon loput oliiviöljystä sekä sipulisilppu. Ruskista muutama minuutti.
7. Lisää valkoviini sekä persiljasilppu. Keitä viini lähes kokoon. Mausta suolalla ja jauha joukkoon mustapippuria.
8. Sekoita sienten joukkoon spagetti sekä paistetut valkosipulit.
9. Annostele lautaselle ja ripottele päälle parmesanjuustoa.