Vesa Hartikainen on lisännyt 52 reseptiä.
Linkitetty 2 keittokirjaan.

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/venalainen-silli

2 kananmunaa
2 (n. 100 g) Pirkka etikkapunajuurta
1 1/2 dl Pirkka maustekurkkuviipaleita
1 pkt (n. 160 g) Pirkka matjessillifileitä

Kastike

1 dl Pirkka Kevyt kermaviiliä
1/2 dl Pirkka Kevyt -majoneesia
1 rkl Pirkka sinappia

Koristeeksi

1 pieni punasipuli
tilliä tai tuoretta basilikaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
5

Venäläinen silli

Työvaiheet

Keitä kananmunat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat, erottele valkuaiset ja keltuaiset. Hienonna molemmat veitsellä.

Kuutioi punajuuret ja kurkkuviipaleet mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Viipaloi sillifileet noin sentin levyisiksi vinoviipaleiksi.

Asettele silliviipaleet, valkuaiset, keltuaiset, punajuuret ja maustekurkut ryhmittäin vadille.

Sekoita kastiketta varten kermaviili, majoneesi ja sinappi. Sekoita mahdollisimman vähän. Valuta kastiketta sillien päälle ja tarjoa loppu kastike erikseen.

Halkaise kuorittu punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Koristele vati punasipuliviipaleilla ja vihreillä yrteillä.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai ruisleipää.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla