Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Viskisilli
Ainekset
420
g
Kevyesti suolattua silliä
1/2-1
kpl
sipulia
1/2
dl
juoksevaa hunajaa
1/2
dl
viskiä
2-3
kpl
laakerinlehtiä
20-22
kpl
kokonaisia maustepippureita
5-6
kpl
Tähtianista tai mausteneilikkaa
10-12
kpl
valko- tai mustapippuria
Työvaiheet
- Kuori ja viipaloi sipuli. Kuivaa ja paloittele silli.
- Sekoita hunaja ja viski.
- Laita purkkiin vuorotellen silliä, sipulia ja mausteita.
- Kaada hunaja/viski sillien päälle.
- Laita kansi päälle ja kääntele purkkia, että liemi sekoittuu kaikkialle.
- Anna maustua jääkaapissa muutoma tunti.
- Lisää tilliä ennen tarjoilua.