Vesa Hartikainen on lisännyt 52 reseptiä.
Linkitetty 1 keittokirjaan.

800 g (2 kpl) nieriäfileetä
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1 kpl sitruuna
1 ruukku basilikaa
200 g (1 prk) maitorahkaa
1 rkl rypsiöljyä
1 ruukku lehtipersiljaa
1/2 tl suolaa
1 rkl korppujauhoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yrttirahkalla täytetty nieriä

Työvaiheet

Säädä uuni 200 asteeseen. Nypi fileistä ruodot. Mausta suolalla ja pippurilla.

Purista sitruunan mehu kulhoon. Säästä muutama basilikanlehti uunitomaattien kaveriksi. Lisää rahka, öljy, yrtit ja suola. Sekoita ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää korppujauhot ja sekoita tasaiseksi lusikalla.

Laita toinen kalafilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Levitä rahkaseos fileen päälle ja nosta toinen filee rahkaseoksen päälle. Sido kala halutessasi paistinarulla kuten kuvassa. Siirrä uunivuoka leivinpaperille pellille. Kääntele basilikanlehdet öljyssä. Lisää tomaatit ja basilika leivinpaperille uunivuoan viereen.

Kypsennä kalaa ja tomaatteja uunissa 25–30 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys fileen keskeltä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla