Lastenkutsut tulossa ja stressi painaa päälle? Nappaa tästä helpot reseptit tarjottaviin, joista tulee lasten suosikkeja.

Hyväksi todetut ja helpot tarjottavat ovat lastenjuhlien tarjoiluissa valttia. Juuri simppelit herkut ovat usein lasten suosikkeja ja samalla vanhemmille vaivattomia valmistaa.

Tässä parhaat tarjottavat lastenjuhliin, ole hyvä!

Tiikerimuffinit

Muffinit ovat aina hyvä valinta ja lisäksi helppo ja nopea valmistaa. Vaahdota vain voi ja sokeri ja lisää munat ja jauhot sekaan. Nämä muffinit saavat tiikeriraitansa Nutellasta, mikä on lasten herkkua!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso tiikerimuffinien ohje täältä.

Rocky road -suklaa

Itse tehty rocky road -suklaa vie perinteisen suklaan uudelle, paremmalle tasolle. Voit käyttää lisukkeiden kanssa mielikuvitusta ja kuorruttaa suklaan juuri mieleisilläsi herkuilla. Rocky road -suklaaseen sopivat hyvin esimerkiksi vaahtokarkit, pähkinät, keksit ja kuivatut marjat. Hyvä seos syntyy, kun laitat puolet maitosuklaata ja puolet tummaa suklaata.

Katso Rocky road -suklaan ohje täältä.

Herkkuvartaat

Herkkuvartaat ovat hauska tarjottava ja nopea tehdä. Lapsikin voi osallistua omien juhliensa valmisteluihin pujottamalla vartaisiin valmiita minimunkkeja ja haluamiaan hedelmiä, kuten mansikoita ja ananasta. Lopuksi herkkuvartaat raidoitetaan vielä sulalla suklaalla.

Katso herkkuvartaiden ohje täältä.

Kinder-juustokakku

Lapset rakastuvat tähän kakkuun, koska se maistuu ihan Kinder-munalta! Supersuosituksi noussut juustokakku on helppo valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään. Valmista kakun päälle tuleva maitosuklaavaahto kuitenkin vasta juuri ennen tarjoilua.

Katso Kinder-juustokakun ohje täältä.

Juustotikkarit

Tutun kinkku-juustopiirakan voi tarjoilla lastenkutsuilla hauskasti tikkareissa! Kääräise piirakkataikinan sisään kinkkua ja emmentaljuustoraastetta. Voit myös käyttää valmista piirakkataikinaa, jos haluat päästä vielä helpommalla.

Katso juustotikkareiden ohje täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla