Parempi pyttäri! Keitetty riisi sekoitetaan pannulla kasviksiin ja härkäpapuun.
Parempi pyttäri! Keitetty riisi sekoitetaan pannulla kasviksiin ja härkäpapuun.
Makuhermot ja maapallo kiittävät härkäpavusta. Härkiksestä onnistuvat helpot ja herkulliset arkiruuat, jotka maistuvat lapsille ja aikuisille.

Arjen nopein

Härkiksen käyttöliittymä on melkein sama kuin jauhelihan. Se paistuu muutamassa minuutissa rapeaksi wokkiin, kastikkeisiin ja makaronilaatikkoon. Tuoteperheestä löytyy suikaleita ja muruja, mausteisilla marinadeilla tai ilman.

Härkis-riisipannu on näppärä vaihtoehto pyttipannulle. Voit käyttää yli jäävän riisin seuraavana päivänä härkispannuun, kun laitat sen pian keittämisen jälkeen jääkaappiin. Pannulle voi pilkkoa myös vihanneslokeron ruttuisemmat juurekset. 

Täynnä virtaa

Härkiksen raaka-aineessa härkäpavussa on reippaasti proteiinia, kuituja ja B-vitamiinia. Kasvipohjainen tuote maistuu kaikille. Mukana ei ole laktoosia tai gluteenia. Vegaanille tuote on tehokas ja maukas proteiinin lähde.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kukkakaali-härkiskepakot tehdään on reilun kokoisesta taikinasta. Paista koko satsi kerralla uunissa ja pakasta yli jääneet. Samasta reseptistä saat helposti halutessasi 24 pyörykkää tai 10 helppoa kasvispihviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kotimainen

Härkäpapua kasvatetaan, jalostetaan ja pakataan Suomessa, ja moni viljelijä saa siitä elantonsa. Sitä myös löytyy lähes joka kaupasta. 

Härkis-nachopelti on hyvä siirto vaikkapa kavereiden peli-illassa. Suomi-versiossa voit kokeilla maissilastujen tilalla myös rapeita ruislastuja.

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla