Lihapullapannua vai namipannari jääkaapin jämistä? Valitsimme vastustamattomat peltiruuat, joissa uuni hoitaa lähes kaiken työn ja sinä voit vain huilia.

Parsakaali-mantelipelti

Tiesitkö, että parsakaalista tulee parhaan makuinen, kun sen kypsentää uunissa? Ei keittämistä tai höyryttämistä vaan suoraan uuniin. Makupareiksi tähän helppoon terveysherkkuun tulee manteleita ja lämmintä appelsiinia. Nams!

Parsakaali-mantelipaistoksen ohjeen löydät täältä. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neljän maun suolainen pannari

Miksi valita vain yksi täyte, kun voi saada monta! Tähän pannariin kannattaa iskeä kaikki ylimääräiset jääkaapin löydöt: kinkkua, lohta, eilisen keitettyjä perunoita, fetaa - mistä vain haluat hankkiutua eroon. Pannarissa jääkaapin löydöt maistuvat luksukselta. 

Pannukakun ohjeen löydät täältä.

 

Välimerellinen lihapullapelti

Helpoin tapa valmistaa lihapullat on kypsentää ne uunissa. Mutta herkuin tapa on lykätä samalle pellille Italian parhaat maut. Uskomattoman mehukas lihapullapelti maistuu paahtuneilta tomaateilta, mozzarellalta ja basilikapestolta. 

Lihapullapellin ohjeen löydät täältä. 

 

Broileri-kaalipelti

Kanapellin juju on kaksi makua tulvivaa kastiketta. Raakojen kaalien ja broilerin päälle pirskotetaan valkosipuli-sitruunankuoriöljyä. Ja kun ruoka tulee uunista, päälle lorautetaan chilistä punasipulivinegrettiä. Makujen karnevaaliko? Niin on tarkoituskin, jotta maustamattomasta broilerin rintafileestä saadaan maukkain mahdollinen.

Broileri-kaalipannun ohjeen löydät täältä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla