Mikään ei ole kamalampaa kuin heittää ruokaa roskiin. Silti neljän päivän jälkeen lammas ja mämmi saattavat kyllästyttää. Kokosimme oppaan, jonka avulla hyödynnät pääsiäisen ruuantähteet viimeistä murua myöten.

Pääsiäiseen kuuluvat olennaisesti kananmunat. Moni on saattanut keittää niitä tarjolle suuren pinon, joka ei sitten olekaan kokonaan huvennut. Ylijäämämunat voi ovelasti pyöräyttää vaikkapa jättilihapullien sisään.

Katso lihapullilla täytettyjen kananmunien ohje täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perinteisesti pääsiäispöydän tähti on lammas. Sitä tarjotaan erilaisissa muodoissa, joille voi välillä olla vaikea keksiä loppusijoituspaikkaa. Mausteiseen lammas-tomaattipiiraassa voit hyödyntää niin paistin tähteet kuin vaikka karitsan jauhelihan. Katso ohje täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makeista herkuista taas saa aikaan vaikka mitä. Jos mämmi ei uppoa syöjiin enää sellaisenaan, piilota se mangomämmikakun taikinapohjaan tai paahtovanukkaisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla