Viisi viikoittain ilmestyvää arki-iltoja sujuvoittavaa reseptiä. Valittu sinua varten, jotta kaikki aika ei menisi reseptejä selatessa. Poimi resepteistä yksi, kaksi tai osta ainekset kaikkiin.

Viiden suoraan valittujen ohjeiden on tarkoitus tarjota helposti lähestyttäviä ideoita ja valmiita reseptejä, jotka sopivat kiireisen arjen pyörteisiin. Valtaosa resepteistä valmistuu nopeasti, noin puolessa tunnissa. Osa resepteistä kypsyy uunissa pidempään, mutta aktiivinen kokkausaika jää vain muutamaan minuuttiin.

Arjen ruoanlaittoa helpottavat myös reseptit, joiden raaka-aineiden määrä on rajattu vähäiseksi. Vähäinen määrä aineksia tarkoittaa usein myös edullisempaa hintaa. Mausta ei kuitenkaan tingitä!

Tulinen munakoisokastike

35 min
Tomaattinen kastike saa tulisuutensa srirachasta. Muita mausteita ovat mm. savupaprika. Muankoisopalat voi paahtaa uunissa tai paistaa kovalla lämmöllä pannulla ennen kastikkeeseen lisäämistä. Kikherneet pitävät nälän pidempään poissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katkarapu-lasinuudelisalaatti

20 min
Nuudelisalaatit ovat nopeita ja loputtomasti muunneltavissa. Ne ovat kevyitä ja raikkaita, ainakin jos käyttää paljon tuoreita yrttejä sekä vihreitä kasviksia. Katkaravut ovat hyvä proteiininlähde salaattiin, sillä niiden ei tarvitse kuin ehtiä sulaa. Hyvä ja maukas kastike kruunaa tietysti salaatin kuin salaatin, tällä kertaa siihen käytetään muun muassa misoa.


Tästä resptiin.

Paras vegelasagne

1 h 30 min
Vaikka lasagneen menee aikaa enemmän kuin moniin muihin ruokiin, on sen hyvä puoli siinä, että siitä riittää hyvin todennäköisesti useammalle päivälle. Tämän voi olla paras maistamasi kasvislasagne, sillä makua antavat niin herkkusienet, paprika kuin tuoreet tomaatitkin. Kastikkeeseen tulee myös linssejä. Juustokastikkeessa käytetään sulatejuustoa.


Tästä reseptiin.

Talvinen maalaissalaatti

40 min
Kylmän ajan salaatit vaativat välillä hieman tuhdimpaa rakennetta. Uunissa paahdetut kasvikset ja broileri tekevät salaatista ruokaisan. Lisäksi keitetty kananmuna ja avokado tuovat täytettä vatsaan, ja leivästä saa kuituja.


Tästä reseptiin.

Poro-juureskiusaus

1 h
Pakastealtaan suikaloidut kasvikset ja perunasipulisekoitus pelastavat monelta arjen ruokakriisiltä. Niiden joukkoon voi helpoimmillaan sekoittaa paketin suikaleita ja kaataa joukkoon purkin kermaa. Tämä kiusaus on aavistuksen parempi, sillä joukkoon suikaloidaan kylmäsavuporoa ja lusikoidaan kylmäsavuporosuletejuustoa.


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla