Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jauheliha-rieskarullat
Ainekset
400g jauhelihaa
1
tl
rypsiöljyä
1
pss
taco mausteseosta
1½
dl
vettä
6
kpl
suorakaiteen muotoisia rieskoja
350
g
kaalipurjo salaattia (esim Forssan)
50
g
jalopeno viipaleita
100
g
juustoraastetta
Työvaiheet
Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää tacomausteseos ja vesi.Sekoita ja hauduta noin 10 min. Lämmitä rieskat nopeasti mikrossa. Levitä kaalipurjo salaattia rieskoille tasaisesti. Lisää loput täytteet ja kääri rullalle.Ripottele rullien päälle juustoraaste ja gratinoi ne nopeasti 200 asteisessa uunissa.
Ketju on lukittu.
Voit tehdä rullat rieskojen tilalta myös ohukaisista.