
Kasvispadan juju on pitkä haudutus, joka tekee mausta täyteläisen.
Munakoisopata
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa munakoiso paksuiksi viipaleiksi ja ripottele reilusti suolaa viipaleiden päälle.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Hienonna sipulit.
- Kuumenna kolmannes öljystä padassa. Lisää sipulit, kesäkurpitsa ja paprika ja paista 5 minuuttia. Raasta porkkana joukkoon. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
- Padan hautuessa purista munakoisoviipaleista neste käsin ja pyyhi enin suola paperilla. Kuutioi munakoiso. Kuumenna loppu öljy paistinpannussa ja paista munakoiso pehmeäksi ja kauniin ruskeaksi. Siirrä pataan.
- Kuutioi perunat ja tomaatit pataan. Lisää tomaattipyree. Hauduta 15 minuuttia, kunnes peruna on kypsää.
- Poista chilin siemenet ja hienonna chili. Hienonna yrtit varsineen. Lisää chili ja yrtit kypsään pataan ja mausta se suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa pata leivän ja halutessasi fetan kanssa.
Tosi hyvä resepti!
Maukasta varsinkin fetan kanssa, toki hyvää sellaisenaankin.
Hyvää ihan sellaisenaan. Maistui ilman fetaakin. Söin nyhtökaurapyöryköiden kera. Kiitos ohjeesta!
Perunat eivät kyllä millään kypsy tuossa ajassa, piti hauduttaa yli tunti ennen kuin olivat kypsiä. Muuten tosi hyvä resepti, olen lisännyt tofua tai linssejä myös.