Mainos
13:45 | 9.10.2019
Ponzu-sitrussoijakastikeella maustettu kylmäsavulohipasta
Yksi Japanin suosituimmista maustekastikkeista on ”ponzu-kastike”, jossa yhdistyvät soija ja sitrushedelmien aromit.
4
Ponzu-sitrussoijakastikeella maustettu kylmäsavulohipasta
Ainesosat
400
g
tagliatellea
2
rkl
oliiviöljyä
4
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
mieto chili hienonnettuna
1
tl
fenkolinsiemeniä
3
dl
kuohukermaa
0,75
dl
Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
2
tl
sokeria
250
g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
200
g
kylmäsavulohiiviipaleita paloiteltuna
1
dl
kevätsipulin vihreää vartta hienonnettuna
Vaiheet
- Pane pasta kiehumaan suolattuun veteen ja valmista sillä aikaa kastike.
- Kuumenna öljy kasarissa, lisää valkosipuli, chili ja fenkolinsiemenet. Kuullota pari minuuttia.
- Lisää kerma, Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastike sekä sokeri ja sekoita.
- Anna poreilla miedolla lämmöllä pari minuuttia, jotta kastike hieman paksuuntuu.
- Lisää kirsikkatomaatit ja kuumenna noin minuutin ajan.
- Lisää lohi ja sekoita, nosta kasari pois liedeltä.
- Sekoita kastikkeeseen pasta ja kevätsipuli. Tarjoile heti.