Kuhasta valmistettu curry saa säilötyistä kirsikkatomaateista herkullisen pohjan. Tarjoa curry riisin tai pehmeän leivän kanssa.
Kuha-tomaatticurry
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhdo kala jääkylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Jaa kahdeksaan palaan ja ripottele suola paloille.
- Kuumenna öljy pannussa ja paista currytahnaa öljyssä noin minuutti. Lisää tomaatit ja kookoskerma ja anna kiehahtaa.
- Siirrä pannu pois levyltä. Laita kalat kastikkeeseen ja peitä kannella. Anna kalan kypsyä kannen alla 5–10 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys ja revi thaibasilika koristeeksi. Tarjoa curry riisin tai pehmeän leivän kanssa.
tuntuu herkulliselta ja todella helpolta ohjeelta. tätä teen heti viikonloppuna.
Kiitos reseptin tekijälle, ettei tätäkin erinomaista kalaa ole pilattu hukuttamalla se juustoon tai smetanaan :)
Missä vaiheessa se suola laitetaan?8248
Ihanan helppo, nopea ja hyvä resepti, tätä tulee tehtyä toistekin!
Kiva kuulla!
Suolan lisäyksestä: ohjeessa mainitaan se ensimmäisessä kohdassa. Eli kalat suolataan ennen valmistusta.
Siis vain 1tl suolaa 600g:n kalaa?
Suolasta: currytahna sisältää myös suolaa, joten sen mukana sitä tulee ruokaan. Voit toki halutessasi lisätä suolan määrää.