Kun pääruoka on valmistettu ja grilli sammutettu, jälkiruoka tekeytyy näppärästi kuvun alla jälkilämmössä. Vaahtokarkeilla kuorrutetut suklaamansikat ovat erityisen hyviä, kun jälkkärin herkuttelee kekseillä dippaillen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–6
15 min
Helppo
Vaahtokarkkipannu
Ainesosat
1
rs (500 g)
mansikoita
2
ps (à 175 g)
suklaahippuja
2
rkl
maitoa
1
ps (150 g)
isoja vaahtokarkkeja
LISÄKSI
1
pkt (200 g)
Carneval-keksejä
Vaiheet
-
Poista mansikoista kannat ja leikkaa isoimmat mansikat muutamaan osaan. Laita mansikat valurautapannuun. Lisää suklaa ja maito. Puolita isot vaahtokarkit ja laita ne suklaan ja mansikoiden päälle pannuun tiiviiksi kerrokseksi.
-
Kypsennä vaahtokarkkipannua grillin jälkilämmössä kuvun alla 5–8 minuuttia, kunnes vaahtokarkit saavat hieman väriä, tai 220-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
-
Herkuttele jälkiruoka Carneval-kekseillä dippaillen.