
Halstratun paprikan maku on paahtuneen makea. Mustaksi palanutta pintaa voi vähän rapsutella pois, mutta jätä sitä kuitenkin hieman mausteeksi.
Halstratut mozzarella-suippopaprikat
Ainekset
Työvaiheet
- Pese suippopaprikat. Viillä paprikat pitkältä sivulta auki. Irrottele siemenkota.
- Sekoita mozzarella, juustoraaste ja timjami kulhossa haarukalla massaksi. Työnnä juustomassaa paprikoiden sisälle.
- Aseta paprikat halsterin päälle ja paina halsteri tiukasti kiinni. Grillaa mielellään avotulella välillä käännellen, kunnes paprikoiden pinta mustuu. Aikaa kuluu noin 5 minuuttia. Kallista halsteria ja valuta nestettä pois.
- Nosta paprikat tarjoilulautaselle. Valuta päälle oliiviöljyä ja balsamicokastiketta. Ripottele pinnalle reilusti hiutalesuolaa.