Luinko oikein: valmistusaika 7 minuuttia? Kyllä vain. Tämä on todellista pikaruokaa!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
7 min
Helppo
Rucola-artisokkapasta
Ainesosat
200
g
tuorepastaa
Rucola-artisokkapesto
1
prk (n. 280 g)
artisokan sydämiä öljyssä
1
ps (noin 65 g)
rucolaa
3
rkl
artisokkapurkin öljyä
50
g
juustoraastetta
1
dl
pastan keitinvettä
Vaiheet
-
Laita pasta suolalla maustettuun veteen kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Valuta artisokan sydämet sauvasekoittimen tai tehosekoittimen kulhoon. Säästä 3 rkl purkin öljyä mukaan.
-
Lisää noin 50 g rucolaa (säästä pieni määrä annosten päälle), juustoraaste ja pastan keitinvesi. Soseuta tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
-
Valuta pasta ja kääntele rucola-artisokkapestoon.