Pienet kesäkurpitsat sopivat pitkittäin puolitettuina mainiosti grillattaviksi. Limetti-fetavoi antaa miedonmakuisiin kesäkurpitsoihin herkullisen maun.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
15 min
Helppo
Grillatut kesäkurpitsat ja limetti-fetavoi
Ainesosat
6
(à noin 300 g)
pienehköä kesäkurpitsaa
Limetti-fetavoi
150
g
pehmeää voita
100
g
fetaa
2
limetin kuoriraaste
1
hienonnettu chili
1
dl
hienonnettua korianteria
(suolaa)
Vaiheet
-
Tee limetti-fetavoi. Murenna feta voin joukkoon. Pese ja raasta sekaan limettien kuoret. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jäähdytä tarvittaessa.
-
Puolita kesäkurpitsat pituussuunnassa. Grillaa kesäkurpitsoita (kevyesti öljyttynä) noin 5 minuuttia. Ne saavat jäädä aavistuksen napakoiksi. Mausta sormisuolalla ja lisää limetti-fetavoita kuumille kesäkurpitsoille. Tarjoa heti sellaisenaan tai lisukkeena.