Testi V. Demokratia kunniaan ja päätettiin laittaa possu painekattilaan. Olen jännän äärellä...:)
Loppujenlopuksi oli ehkä parempaa kuin ne ylihintaiset isänpäivälounaspaikat.
Yksinkertainen pulled pork ohje. Mausteina musta ja maustepippuria, valkosipulia, paprikaa sekä savupaprikaa, suolaa, purjoa, cocakolaa, suolaa, tinjamia sekä rosmariiniä.
Edellisistä kerroista oppineena mausteita laitoin omasta mielestä PALJON, mutta loppujenlopuksi ei ollenkaan mennyt yli.
Pulled Pork (painekattila)
Ainekset
Työvaiheet
Ensimmäiseksi ruskistin pinnat. Tuossa mallissa on oma ohjelmansakki siihen joka tehdään ilman kantta.
Toki paistinpannulla voi tehdä saman.
Eli oliiviöljyä ruokalusikallinen pohjalle ja aikaa noin 5 min käännellen välillä. -Saa samalla vähän väriä sekä makua kun ruskistuu.
Sitten kun ruskistunut tarpeeksi niin loput raaka-aineet perään. Pippurit muuten kävi morttellin kautta ja purjo kans pienemmäksi.
Aikaa laitoin 1 h ja 15 min. Lämpötila automaattinen.
Nesteen pinta ei tällä kertaa peitä kaikkia.
Ja se odottelun tuska!! nälkä kurnii..... Mutta vihdoinkin se on valmis.
Otin lihat pois ja kokeilin haarukalla vetää paloiksi. Se siis oikeasti toimii, liha on todella pehmeää/mureaa.
Pienen muutoksen tekisin. Eli nestettä hiukan vähemmän ja suolaa pikkusen enemmän.
-pitänee muistaa ensikerralla.
Mutta siis, maistui hyvälle perunamuusin kera.
Tuossa kuva vaikka ei niin edustava olekkaan :D