Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Burgerit ja hodarit
Kala
Arjen nopeat
11:45 | 19.7.2021

Korealaiset kuhaburgerit

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Panu Pälviä

Paistetuilla kuhafileillä täytetyn burgerin höysteenä on korianteria, punasipulia sekä tulisen maukasta kaalisalaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + 30 min kaalisalaatin maustuminen
Helppo

Korealaiset kuhaburgerit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
rukiista hampurilaissämpylää
1
pieni punasipuli
1
dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
300–400
g
nahattomia kuhafileitä
¾
tl
hienoa merisuolaa
1–2
rkl
voita paistamiseen
(chilirouhetta)
Korealainen kaalisalaatti
1
dl
majoneesia
1–2
rkl
korealaista chilitahnaa (gochujang)
1
limetin mehu
1
rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
ripaus
suolaa ja sokeria
300
g
varhaiskaalia

Vaiheet

  1. Valmista ensin kaalisalaatti. Sekoita majoneesi, chilitahna, limetinmehu, raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi kulhossa. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Maista ja lisää tarvittaessa chilitahnaa.
  2. Pese kaali, poista kanta ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali majoneesikastikkeen joukkoon. Anna maustua kylmässä vähintään puoli tuntia.
  3. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
  4. Nypi kuhafileistä mahdolliset ruodot pois. Ripottele kaloille suolaa. Paista kuhafileitä voissa noin 3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja kypsiä. Kypsennysaika riippuu kuhafileen paksuudesta.
  5. Paahda sämpylät lämpimiksi kuivalla pannulla.
  6. Täytä hampurilaiset. Nosta sämpylälle kaalisalaattia, paistettua kuhaa, punasipulia ja hienonnettua korianteria. Mausta halutessasi kuivatulla chilirouheella. Aseta päälle sämpylänpuolikkaat kanneksi. Tarjoa heti.

Vinkki: Jos kaupasta ei löydy gochujangia, voit korvata sen vaikka srirachalla.

Lisää aiheesta
  • Kalaa ja kasvista! Nämä mahtavat burgerit valmistuvat ilman punaista lihaa
Tilaa Glorian ruoka & viini
päivän katiska
Kemut
Hampurilainen
kuha
burgeri

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini