Näin teet superhelpot perunarieskat – tarvitset vain 2 ainesta
Helpot perunarieskat
3 dl perunamuusia
1 ½ dl vehnäjauhoja
suolaa
MITTAA perunamuusi kulhoon ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Työstä ainekset käsin tasaiseksi taikinaksi. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.
Jaa rieskataikina neljään osaan ja pyörittele palloiksi.
Nosta pallot leivinpaperin päälle uunipellille ja ripottele niiden päälle hieman vehnäjauhoja.
PAINELE käsin ohuiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla ennen paistamista.
Paista perunarieskoja 225 asteessa noin 10-15 minuutin ajan, kunnes rieskat ovat saaneet pintaansa kauniin värin.
TARKKAILE rieskojen paistumista paiston aikana, sillä uuneissa saattaa olla suuriakin eroja.
Jos perunarieskojen pohjat ovat kovin vaaleita, voit kääntää rieskat ympäri paiston loppuvaiheessa ja jatkaa paistamista vielä parin minuutin ajan.
Perunarieska
Ainekset
Työvaiheet
MITTAA perunamuusi kulhoon ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Työstä ainekset käsin tasaiseksi taikinaksi. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.
Jaa rieskataikina neljään osaan ja pyörittele palloiksi.
Nosta pallot leivinpaperin päälle uunipellille ja ripottele niiden päälle hieman vehnäjauhoja.
PAINELE käsin ohuiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla ennen paistamista.
Paista perunarieskoja 225 asteessa noin 10-15 minuutin ajan, kunnes rieskat ovat saaneet pintaansa kauniin värin.
TARKKAILE rieskojen paistumista paiston aikana, sillä uuneissa saattaa olla suuriakin eroja.
Jos perunarieskojen pohjat ovat kovin vaaleita, voit kääntää rieskat ympäri paiston loppuvaiheessa ja jatkaa paistamista vielä parin minuutin ajan.