Hirmu helppo katkarapukastike valmistuu valkosipulituorejuustosta ja kuutioiduista tomaateista sillä aikaa, kun pasta kiehuu kypsäksi. Lisää ravut joukkoon vasta lopuksi, niin ne eivät sitkisty.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Katkarapu-tomaattipasta
Ainesosat
2
ps (à 180 g)
sulatettuja, kuorittuja pakastekatkarapuja
500
g
pastaa
4
tomaattia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
voita tai oliiviöljyä
2
dl
pastan keitinvettä
½
kasvisliemikuutio
1
prk (200 g)
valkosipulituorejuustoa
½
tl
suolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
Päälle
lehtipersiljaa (ja chiliä)
Vaiheet
-
Laita pasta kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Hienonna sillä aikaa tomaatit, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
-
Kuumenna voi tai öljy paistinpannulla ja kuullota sipuleita minuutin ajan.
-
Lisää puolet tomaateista, pastan keitinvesi, kasvisliemikuutio, tuorejuusto ja mausteet. Keitä, kunnes juusto sulaa.
-
Lisää lopuksi valutetut katkaravut, kuumenna nopeasti, mutta älä enää keitä. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja loput hienonnetut tomaatit ja chiliä.