Säilykekirsikkatomaattien makeus ja harissa-tahnan chilinen polttavuus yhdistyvät nerokkaasti tässä alle puolen tunnin pastassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Kirsikkatomaatti-harissapasta
Ainesosat
3
valkosipulinkynttä
25 g + 50 g
voita
1/2
ruukkua
korianteria
1/2
ruukkua
minttus
2
tl
harissatahnaa
2
tlk
säilöttyjä kirsikkatomaatteja
2
tl
punaviinietikkaa
noin 1/2
tl
suolaa
1/2
tl
rouhittua mustapippuria
Lisäksi
400
g
pastaa
Vaiheet
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
- Kuumenna 25 g voita pannulla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista minuutin ajan voissa pannulla. Lisää loppu voi ja harissatahna. Kippaa joukkoon kirsikkatomaatit ja hienonna yrtit pannulle. Paista sillä aikaa voissa, kun pasta kiehuu. Mausta punaviinietikalla, suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja kääntele kastikkeeseen.
Vinkki! Voit korvata mintun ja korianterin basilikalla ja lehtipersiljalla.