Vietnamilaisesta bahn mi -leivästä inspiraationsa saanut kanaleipä vie kielen ja nälän. Patonkia pehmeämpään ciabattaan tehty leipä on helpompi syödä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
25 min
Helppo
Bahn mi -patonki kanalla
Ainesosat
1
esipaistettu ciabatta
340
g
broilerin ohutleikettä
¾
tl
suolaa
1
rkl
rypsiöljyä
3
rkl
makeaa chilikastiketta
2
porkkanaa
1
rkl
riisiviinietikkaa
½
kurkku
¼
ruukku minttua
(1
rkl
srirachaa)
Vaiheet
-
Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
-
Mausta kanat suolalla ja paista pannussa tilkassa öljyä kypsäksi. Viipaloi kanat ja sekoita joukkoon makea chilikastike.
-
Raasta porkkana ja mausta raaste riisiviinietikalla. Viipaloi kurkku.
-
Halkaise ciabatta pituussuunnassa. Täytä leipä porkkanaraasteella, kanalla ja kurkulla.
-
Revi joukkoon mintunlehtiä ja valuta pinnalle srirachaa halutessasi.