ET-lehti on lisännyt 331 reseptiä.
Linkitetty 13 keittokirjaan.
Ohje Christina Aaltio Kuva Tuomas Kolehmainen

Ripottele pintaan koristeeksi granolaa tai pähkinäruhetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8

Mustaherukka-jogurttijäätelö

Ainekset

4
kananmunanvalkuaista
1
dl
sokeria
4
dl
mustaherukoita
3
dl
turkkilaista jogurttia, 8 %

Työvaiheet

  1. Erota kananmunista valkuaiset. Vatkaa ne sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.

  2. Soseuta kolme desiä mustaherukoita ja jogurtti tasaiseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

  3. Lusikoi seokset pakastuksen kestävään 25 x 20-senttiseen rasiaan. Sekoita lusikalla. Ripottele pintaan vielä desi marjoja. Pakasta jäätelöä vähintään neljä tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla