Pikanälän taltuttaa nopeasti paistuva lehtipihvi salaatin ja höyrytettyjen vihannesten kanssa.
Kanalehtipihvi
Ainekset
Työvaiheet
-
Halkaise paksut rintafileet keskeltä perhosiksi: viillä veitsellä varovasti fileen sivusta melkein koko fileen läpi niin, että pystyt avaamaan fileen kuin kirjan.
-
Laita lihat kelmun väliin ja nuiji pihvit kevyesti lihanuijalla tai kaulimella noin ½ cm paksuiksi pihveiksi.
-
Mausta timjamilla, paprikalla ja suolalla.
-
Kuumenna öljy isolla pannulla. Lisää voi. Kun voin kiehuminen loppuu, paista pihvejä 1–2 minuuttia molemmin puolin.
-
Leikkaa juusto neljäksi kiekoksi ja tarjoa pihvien maustevoina.
VINKKI! Tarjoile vihersalaatin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.