
Tryffelin makuinen kauramuru pursuaa umamia.
Sienipiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Ota taikina sulamaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Painele taikina pyöreän (ø 24 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Esipaista piirakkapohjaa 10 minuuttia ennen täyttämistä.
- Lohko sienet. Pese ja pilko paprika. Kuumenna öljy pannulla. Paista sieniä muutama minuutti.
-
Sekoita ruokakerman joukkoon munat, rosmariini ja suola.
-
Nosta piirakkapohja uunista. Kaada kerma-munaseos vuokaan. Ripottele pinnalle puolet juustoraasteesta, paprikat, paistetut sienet ja Delikaura-murut. Levitä pinnalle loput juustoraasteesta.
-
Kypsennä piirakkaa noin 25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.