
Parempaa kuin mikään karkki! Piiraspohja maistuu voin ja fariinisokerin ansiosta kinuskilta. Täytteessä ihastuttavat kookos, inkivääri ja mustikka.
Mustikka-kookospiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Laita pehmeä voi kulhoon. Lisää jauhot ja fariinisokeri. Nypi ensin murumaiseksi. Lisää sitten kardemumma ja suola. Sekoita tasainen taikina.
- Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan (ø 25 cm).
- Yhdistä kulhossa täytteen ainekset. Kaada seos pohjan päälle.
- Kypsennä piirasta uunin alatasolla 30-40 minuuttia niin, että täyte hyytyy kokonaan ja piiraspohja on reunoilta rapea.
- Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Koristele syötävin kukkasin.