Curry-makkarakeitto
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori ja leikkaa perunat reiluiksi kuutioik- si. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Pilko kukkakaali suupaloiksi.
-
Leikkaa makkarat saksilla peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Paista makkaroita omassa rasvassaan kattilassa 2–3 minuuttia. Lisää currytahna, perunat, purjo ja kukkakaali. Jatka paistamista noin minuutti käännellen.
-
Lisää vesi ja kanafondi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
-
Valuta linssit ja lisää ne kookosmaidon kanssa kattilaan. Kiehauta ja nosta liedeltä. Tarkista suola. Mausta keitto ennen tarjoilua limettimehulla. Hienonna keiton päälle runsaasti tuoretta korianteria.