Pinaatin ja kananmunan liitto on taivaassa solmittu! Ihanan helpot, pinaatilla höystetyt pannumunat sopivat niin pieneksi lounaaksi kuin brunssillekin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo
Pannumunat florentine
Ainesosat
3
salottisipulia
2
rkl
voita
150
g
pinaattia
½
tl
muskottipähkinää
½ + ½
tl
suolaa
2
dl
kuohukermaa
4
munaa
1
dl
pecorinojuustoa raastettuna
rapeakuorista maalaisleipää
Vaiheet
-
Kuori ja hienonna sipulit. Paista niitä laakealla pannulla voissa noin 2 minuuttia. Lisää pinaatti ja jatka paistamista noin minuutti. Lisää muskotti, ½ tl suolaa ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Laske keskilämmölle ja riko munat joukkoon. Kypsennä, kunnes valkuainen on hyytynyt (n. 5 min).
-
Siirrä pannu syrjään liedeltä. Ripottele munille suolaa ja raasta pecorino pinnalle. Paahda lisukkeeksi leipää.