10:12 | 2.1.2025
Porkkanaletut
Lettutaikinassa tulee syötyä kasviksia kuin huomaamatta.
Oranssien lettujen salaisuus on valmis porkkanasose. Raejuusto ja puolukkahillo täydentävät kevyen aterian.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 kpl
30 min + 30 min
Helppo
Porkkanaletut
Ainesosat
1
pkt (500 g)
porkkanasosetta
½
l
kauramaitoa
3
munaa
2
dl
vehnäjauhoja
1½
dl
ohrajauhoja
1
tl
suolaa
voita tai öljyä paistamiseen
Lisäksi
1
prk
raejuustoa
puolukkahilloa
salaattia
Vaiheet
- Sekoita käsivispilällä porkkanasoseen joukkoon kauramaito, munat, jauhot ja suola. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
- Paista letut rapeareunaisiksi pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin.
- Nauti letut raejuuston, puolukkahillon ja salaatin kanssa.
Vinkki! Voit sekoittaa taikinan valmiiksi jääkaappiin tekeytymään ja paistaa seuraavana päivänä.