Tässä on annos isoon nälkään. Ennen grillaamista entrecôte marinoidaan tummassa oluessa maukkaaksi. Lisukkeeksi haudutetaan eilisen aterialta jääneitä uusia perunoita lihaliemessä. Kastikkeeksi tehdään majoneesi karamellisoidusta sipulista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 tunti 20 min + 4 tuntia
Vaikea
Balsamicoretiisit
Ainesosat
24
kpl
(300 g) retiisejä
2
rkl
vaaleaa balsamikastiketta (esim. Rajamäen)
2
rkl
oliiviöljyä
½
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Sekoita balsamikastike, öljy, suola ja pippuri kulhossa. Pese retiisit ja halkaise ne kulhoon. Kääntele retiisit liemeen.
- Levitä retiisit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes retiisit ovat napakan pehmeitä ja saaneet hieman väriä.