Arkiruoka piristyy rakuunalla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6 annosta
Valmistusaika
40 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Rakuunabroileri
Ainekset
4
broilerin rintaleikettä
suolaa
pippuria
1
rkl
öljyä
1
rkl
voita
1
sipuli
3
dl
omenamehua tai valkoviiniä
2
dl
ranskankermaa (créme fraiche)
1
rkl
dijonsinappia
1
rkl
tuoretta rakuunaa (tai 1 tl kuivattua)
2
rkl
kapriksia
Työvaiheet
- Mausta rintaleikkeet suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä leikkeitä 5 minuuttia puoleltaan. Laita kansi päälle, jotta rasvaroiskeet pysyvät pannulla. Siirrä broilerit pois pannulta.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi pannulla, ja kuullota sipulisilppua siinä 3–5 minuuttia miedolla lämmöllä. Kaada mehu (tai viini) pannulle. Nosta broilerit takaisin ja anna ruuan hautua noin 20 minuuttia.
- Sekoita ranskankerma ja sinappi kastikkeeseen. Lisää hienonnettu rakuuna ja kaprikset. Lusikoi kastiketta broilerien päälle. Tarjoa ruoka keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.