Nopea kastike pyöräytetään kermaviilistä.
Kana-caesarsalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Sivele broilerit öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista fileet pannulla kypsiksi (3–4 minuuttia/puoli). Siirrä kypsät broilerit odottamaan. Valmista krutongit. Leikkaa leivät noin 2 sentin kuutioiksi. Kuori valko-sipulinkynsi. Kuumenna öljy pannussa, ja purista valkosipuli pannulle kuullottumaan. Lisää leipäkuutiot, ja paista ne keskilämmöllä kullan-ruskeiksi. Pese ja kuivaa salaatin-lehdet tarvittaessa. Leikkaa tai revi salaatti tarjoilukulhoon.
- Tee kastike. Purista valkosipulinkynsi kermaviilin joukkoon. Lisää mehu ja kalakastike, sekoita hyvin. Kaada kastike salaatinlehdille. Pöyhi kevyesti, kunnes kastike levittyy.
- Leikkaa broilerifileet annospaloiksi, ja nosta ne salaatin joukkoon. Ripottele päälle leipäkuutiot, ja vuole parmesaanista lastuja. Tarjoa heti.
Vinkki! Voit paistaa leipäkuutiot myös uunissa (220°, 8–10 minuuttia).