klo 18:52 | 9.4.2014
Jos pidät karitsasta ja caesarsalaatista, tämä on sinun ohjeesi. Karitsan karree kuorrutetaan anjovistahnalla ja tarjotaan haudutetun sydänsalaatin ja parmesaanimajoneesin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
45 minuuttia + 10 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Parmesaanimajoneesi (4 dl)
Ainekset
1
kananmuna
1
rkl
dijonsinappia
1
tl
suolaa
valkopippuria myllystä
3
dl
rypsiöljyä
100
g
raastettua parmesaania
Työvaiheet
- Riko huoneenlämpöinen kananmuna korkean astiaan, esimerkiksi litran mittakannun pohjalle. Sekoita joukkoon sinappi, suola ja valkopippuri. Kaada öljy ohuena nauhana joukkoon sauvasekoittimella koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon parmesaaniraaste. Voit tehdä majoneesin jo edellisenä päivänä.[ruutu id="1330667"]