Sienet ja pekoni sopivat hyvin yhteen tässä helpossa ja maukkaassa pastassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 minuuttia
Helppo
Siitakesienipasta
Ainesosat
100
g
pekonia
2-3
kpl
valkosipulinkynttä
100
g
siitakesieniä
3
kpl
oksaa timjamia
1/2
kpl
sitruunan raastettu kuori
1
dl
raastettua parmesaania
300
g
nauhapastaa
tilkka oliiviöljyä
Vaiheet
- Laita pastavesi kiehumaan. Paloittele pekoniviipaleet. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Huuhtele siitakesienet siivilässä.
- Nosta pekonit kylmälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pari minuuttia, kunnes rasva alkaa irrota pekoneista.
- Lisää pannulle valkosipulinkynnet ja siitakesienet.
- Riivi joukkoon timjaminlehdet. Jos käytät hentovartista ruukkutimjamia, voit hienontaa varret lehtineen pannulle. Paista pari minuuttia.
- Pese sitruuna ja raasta sen kuori sieniseoksen joukkoon.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä. Lorauta joukkoon vähän oliiviöljyä. Sekoita pastan joukkoon sieniseos ja parmesaanijuusto. Tarjoa heti.