Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pastat ja risotot
14:45 | 2.5.2014

Siitakesienipasta

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Elvi Rista

Sienet ja pekoni sopivat hyvin yhteen tässä helpossa ja maukkaassa pastassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 minuuttia
Helppo

Siitakesienipasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
pekonia
2-3
kpl
valkosipulinkynttä
100
g
siitakesieniä
3
kpl
oksaa timjamia
1/2
kpl
sitruunan raastettu kuori
1
dl
raastettua parmesaania
300
g
nauhapastaa
tilkka oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Laita pastavesi kiehumaan. Paloittele pekoniviipaleet. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Huuhtele siitakesienet siivilässä.
  2. Nosta pekonit kylmälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pari minuuttia, kunnes rasva alkaa irrota pekoneista.
  3. Lisää pannulle valkosipulinkynnet ja siitakesienet.
  4. Riivi joukkoon timjaminlehdet. Jos käytät hentovartista ruukkutimjamia, voit hienontaa varret lehtineen pannulle. Paista pari minuuttia.
  5. Pese sitruuna ja raasta sen kuori sieniseoksen joukkoon.
  6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä. Lorauta joukkoon vähän oliiviöljyä. Sekoita pastan joukkoon sieniseos ja parmesaanijuusto. Tarjoa heti. 
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pekoni
Pasta
Siitakesieni
liha
30 minuuttia
Pastatehdas

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Hasselbackan punajuuret

Broilerinmaksanuudelit

Suolakylpykana ja mangoldia

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini