klo 15:10 | 30.10.2014

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
10
Valmistusaika
1 h
Vaikeustaso
Helppo
Kurpitsapannukakku
Ainekset
Kurpitsapannukakku
1
kg
kurpitsaa (esim myski)
7
dl
maitoa
5
munaa
4
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
2
tl
fariinisokeria
1
tl
kardemummaa
1
tl
kanelia
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori kurpitsa(t) ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Koverra siemenet pois ja laita kurpitsa uuniin paahtumaan. Paahda, kunnes kurpitsa on pehmeää. Nosta kurpitsa jäähtymään. Laske uunin lämpötila 175 asteeseen.
- Ota isohko kulho ja kaada maito kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella kurpitsat maidon joukkoon. Lisää munat, jauho, suola, sokeri sekä mausteet ja sekoita vispilällä taikina tasaiseksi.
- Levitä leivinpaperi pellille ja kaada seos paperille. Paista uunissa ruskeaksi, noin 40 minuuttia.
- Anna pannukakun jäähtyä ja vetäytyä vähän. Tarjoa esimerkiksi puolukoiden, hunajan ja pähkinöiden kanssa!