Jonna Heinonen on lisännyt 2 reseptiä.
Linkitetty 3 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valkosuklaajuustokakku

Ainekset

Pohja
200
g
Digestive-keksejä
100
g
voita
Täyte
200
g
valkosuklaata
200
g
maustamatonta tuorejuustoa
2
dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
4
kpl
liivatelehtiä

Työvaiheet

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita ne ja muotoile pohja irtopohjavuokaan.

Sulata suklaa ja vaahdota vaniljakastike. Sekoita hieman jäähtynyt suklaa tuorejuustoon ja lisää vaahdotettu vaniljakastike. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Purista vesi pois ja liuota liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivatteet täytteeseen ohuena nauhana. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia. Koristele suklaarouheella, tarjoa mansikkakastikkeen kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla