Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3390 reseptiä.
Linkitetty 2 keittokirjaan.
OHJE Marja Samuli KUVA Sami Repo

Talven näyttävin kalaruoka on kunnianosoitus Michelin-ravintola Postresille, joka suuri sulki ovensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
20 min (+ lisukkeet 1 t)
Vaikeustaso
Vaikea

Siruunamarinoitu fenkoli

Ainekset

4
keskikokoista fenkolia
1
l
vettä
4
sitruunan mehu
1/2
dl
merisuolaa

Työvaiheet

  1. Voit valmistaa fenkolit jo paria päivää ennen tarjoamista. Leikkaa pois fenkoleista kova kanta ja ontot varret. Viipaloi fenkolit pituussuunnassa.
  2. Pane fenkolisiivut kattilaan. Lisää vesi, sitruunanmehu ja suola. Keitä, kunnes fenkolit ovat pehmeitä, noin 15 minuuttia. Jätä fenkolit liemeen jäähtymään ja siirrä jäähtyneinä jääkaappiin. Anna marinoitua vähintään 1 vuorokausi.
  3. Lämmitä fenkolit liemessä ennen tarjoamista tai valuta ne hyvin ja paahda ravintola Postresin tapaan pannussa nopeasti molemmin puolin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla