Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PIIMÄLIMPPU
Ainekset
Herkku terveys limppu juustojen kera
6
dl
grahamjauhoja
2
dl
vehnäjauhoja
2
dl
ruosjauhoja
1
dl
pellavansiemeniä
2
dk
auringonkukan siemeniä
2
tl
soodaa
2
tl
suolaa
1
l
piimää
2
dl
siirappia
1
dl
rusinoita
Työvaiheet
ÄLÄ VAIVAA TAI KOHOTA. SEKOITA AINEKSET TAIKINAKSI JA KAADA KAHTEEN VOIDELTUUN VUOKAAN JA PAISTA 175 ASTEISENUUNIN ALATASOLLA 1½ TUNTIA.
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Yhdistä piimä ja siirappi. Lisää jauhoseos piimä-siirappiseokseen ja sekoita tasaiseksi. Voitele 2 pitkulaista leipävuokaa ja kaada leipätaikina niihin. Paista 175 asteisen uunin alatasolla 1½ tuntia. Piimälimppu on kaikkein maukkaimmillaan vasta seuraavana päivänä ja se sopii erittäin hyvin myöskin pakastettavaksi. Halutessasi voit jättää rusinat pois.