Pasta carbonaran espanjalaisessa versiossa on tietty chorizomakkaraa pekonin tilalla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min
Helppo
Chorizo-carbonara
Ainesosat
400
g
pennepastaa
Kastike
100
g
chorizomakkaraa siivuina
1
punainen chili
1
sipuli
1-2
valkosipulinkynttä
2
rosmariinin oksaa
1
rkl
oliiviöljyä
1
kananmuna
2
dl
ruokakermaa
1/2
sitruunan mehu
1
dl
parmesaania
mustapippuria
(suolaa)
Vaiheet
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Viipaloi corizosiivut ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna myös rosmariini.
- Paista aineksia öljyssä paistinpannulla niin, että sipulit pehmenevät. Sekoita muna, kerma, sitruunamehu ja raastattu parmesaani. Valuta pasta, mutta säästä keitinvettä kupillisen verran.
- Kaada pasta chorizojen joukkoon, sekoita. Kaada muna-kermaseos päälle. Lisää keitinvettä, jotta saat sopivan paksuisen kastikkeen. Lisää reilusti mustapippuria pastan päälle.