Manuela Boscon kasvislautasella riittää herkkuja: paahdettuja sieniä yrtti-kvinoan kanssa, ruusukaalia, munakoisoa tomaattipedillä ja hierottua lehtikaalisalaattia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
Keskivaikea
Paahdettua munakoisoa tomaattipedillä
Ainesosat
1
munakoiso
400
g
makeita kirsikkatomaatteja
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
punaista chiliä
oliiviöljyä
tuoretta basilikaa
suolaa
kookossokeria
(raastettua parmesaania)
Vaiheet
- Kuumenna öljyä pannulla ja lisää hienonnettu valkosipuli ja chili. Paahda, kunnes valkosipulit saavat väriä. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes neste haihtuu ja tomaateista irtoaa kuori. Lisää 1-2 rkl kookossokeria sekä ja suolaa ja revittyä basilikaa maun mukaan.
-
Leikkaa munakoisot viipaleiksi. Kuumenna öljy ja paista munakoisot molemmin puolin ruskeiksi keskilämmöllä lisää suolaa samalla kun koisot paistuvat. Asettele munakoisoviipaleet tarjoilulautaselle ja lisää tomaattimuhennosta. Anna jäähtyä, nautitaan mieluiten kylminä.
-
Halutessasi voit viimeistellä munakoisot vielä tilkalla oliiviöljyä ja tuoreella basilikalla. Italiassa ruokaan käytetään myös parmesaaniraastetta.